Οι διαρκείς ανακατατάξεις στα εθνικά πρωταθλήματα έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις και τα Φάρσαλα κερδίζουν το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική, με τον Στέφανο Πέρκο να αναλαμβάνει το τιμόνι και να προχωράει το σχεδιασμό του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του Basketblog.gr, θα συνεργαστεί ξανά με τον Άρη Συνετό! Ο ταλαντούχος γκαρντ ξεκίνησε να παίζει στο αντρικό μέσω του Ηρακλή Πύργου (ομάδα που ανέδειξε και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο) στη Β’ ΕΣΚΑΗ και έκτοτε έχει κάνει σπουδαία βήματα.

Αρχικά, ο Χάρης Μαρκόπουλος του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Stoiximan.gr Basket League με τον Κόροιβο, όπου τα πήγε περίφημα στις προπονήσεις και πήρε και συμμετοχές στην αντρική ομάδα. Πέρυσι, ωρίμασε ακόμη περισσότερο, καθώς ο προπονητής με τον οποίο θα συνεργαστεί και φέτος τον πήρε στον ΓΣΛ και του έδωσε σημαντικές ευκαιρίες στην Α2, ενώ είχε χρόνο συμμετοχής και με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

Πλέον, ο ποιοτικός γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη Β’ Εθνική με τους νεοφώτιστους, έχοντας προηγουμένως προτάσεις από αθηναϊκές ομάδες της ίδιας κατηγορίας.