Η Ελευθερούπολη συνεχίζει τα μεταγραφικά… ματ. Η ομάδα απέκτησε τον 23χρνο φόργουοντ, Σωκράτη Γκέλιο. Ο 23χρονος φόργουορντ έπαιζε για χρόνια στην Καβάλα και αγωνίστηκε με τη ομάδα και στην Basket League, αλλά και στην Α2. Ο παίκτης φορούσε φέτος την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του Σωκράτη Γκέλιου:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη σημαντική μεταγραφή αυτή του Σ. Γκέλιου. Ο έμπειρος ύψους 2,00m forward συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας την οποία θα ενισχύσει την επόμενη χρονιά. Ο ΓΣΕ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

«Η ενίσχυση θα συνεχιστεί»

Η ομάδα ξεκαθάρισε σε άλλη ανακοίνωση που έβγαλε ότι σύντομα αναμένεται και νέο μεταγραφικό χτύπημα, ενώ υπενθύμισε στον κόσμο ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διοργανώσει το 4ο «3on3» της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Όπως ενημερωθήκατε οι μεταγραφικές κινήσεις του ΓΣΕ συνεχίζονται με μεθοδικότητα και στοχευμένα, ο Σωκράτης Γκέλιος προστέθηκε στο παζλ για να συμπληρώσει μια θέση στους ψηλούς.
Η ενίσχυση θα συνεχιστεί για αυτό μείνετε συντονισμένοι…
Δεν ξεχνάμε το επόμενο σαββατοκύριακο ο ΓΣΕ διοργανώνει το 4ο 3on3 ένα event που πέρα από την συνέχιση του αθλητικού ιδεώδους και της μπασκετικής κουλτούρας που έχει χτιστεί στην Ελευθερούπολη χρόνια τώρα προσθέτει και οικονομικους πόρους στην δύσκολη χρονιά που έχουμε μπροστά μας».