Την ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα από τις προπονήσεις είχαν χθες (9/3) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, Ιαν Βουγιούκας και Ντίνος Μήτογλου. Η ανάσα τους, όμως, δεν είχε να κάνει με κάτι άσχετο με το μπάσκετ. Με το αγαπημένο τους άθλημα είχε να κάνει, καθώς πήγαν να δουν έναν αγώνα της Β’ Εθνικής. Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν χθες (9/3) στο κλειστό «Γ. Κακούρης» και είδαν τον εντός έδρας αγώνα της Ενωσης Ιλίου με τον Δούκα. Είχαν τον λόγο τους πάντως, καθώς στον Δούκα παίζει ο αδελφός του Ιαν Βουγιούκα.

Οι πράσινοι μπασκετμπολίστες είδαν όλο το ματς από τις εξέδρες του κλειστού του Ιλίου και φυσικά μόλις… εντοπίστηκαν από τον κόσμο της Ενωσης αποθεώθηκαν. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ενωσης Ιλίου:

Στην κερκίδα του Κλειστού Γ.Κακούρης στο Ίλιον, βρέθηκαν οι διεθνής αθλητές της ομάδας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθης, Ίαν Βουγιούκας και Ντίνος Μήτογλου ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστική ημέρας του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής ανάμεσα στην Ένωση Ιλίου και τον Δούκα. Του αθλητές υποδέχθηκε η διοίκηση της Ένωσης Ιλίου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Λιόσης (στην βασική φωτό) και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Φάνης Ψαρρόπουλος (στην φωτό κάτω).

Τους ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν και να κοσμήσουν με την παρουσία τους το γήπεδο μας.