Η Ευρώπη 87 συνεχίζει να ενισχύει το ήδη ισχυρό ρόστερ της και συνεχίζει φυσικά να περιμένει τις εξελίξεις στην Α2, για να δει αν θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια που αναφέρουν ότι θα υπάρξει… οικειοθελής αποχώρηση ομάδας από την κατηγορία, προκειμένου ο σύλλογος του  Πευκοχωρίου να πάρει την θέση της.

Η ομάδα πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της άλλον ένα ικανότατο παίκτη. Η Ευρώπη Πευκοχωρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ φόργουορντ, Αγγελου Γκάτζια. Ο νέος παίκτης της Ευρώπης έχει περάσει και από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ, ενώ ξέρει καλά τις μικρές κατηγορίες, καθώς έχει παίξει σε ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου, Ανατόλια, Αίολο Αστακού και Ικάρους Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρώπης Πευκοχωρίου:

«Η διοίκηση και ο GM της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο με τον αθλητή Γκάτζια Άγγελο ( 1994, SG-SF 1,95 ). Ο Άγγελος ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στην γενέτειρά του την Παραμυθιά  από όπου μεταπήδησε στο εφηβικό  του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε για 2 χρόνια.

Μετά αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου, Ανατόλια, Αίολο Αστακού και Ικάρους Σερρών. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους του μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας».