Σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις δείχνει να προχωράει η Κηφισιά του Δημήτρη Λιόγα, φτιάχνοντας ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αναφορικά με την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Έτσι, η ομάδα των Βορείων προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο σέντερ Παναγιώτη Καραβανά, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί σε Έσπερο Πατρών, Περιστέρι και Δούκα. O 32χρονος σέντερ  την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με την φανέλα του της ομάδας της Πάτρας, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, φτάνοντας σε double double στο μέσο όρο του σε πόντους (12 ανά αγώνα) και ριμπάουντ (10 ανά αγώνα), και έχοντας να διαλέξει από αρκετές προτάσεις.

Επίσης κοντά στην Κηφισιά βρίσκεται και ο Παναγιώτης Σπηλίοπουλος ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Πανελευσινιακό. Ο 26χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί και στον Πανερυθραϊκό, έχοντας εμπειρία από το πρωτάθλημα. Για τις θέσεις των γκαρντ αναμένεται να αποκτηθεί ο Χρήστος Παπανικολάου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής με την ΑΕ Λάρισας. Τελευταίο απόκτημα αποτελεί ο Κώστας Κεφάλας ο οποίος παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού από τον Δούκα. Ο 21χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί με την ίδια μορφή στον Φιλαθλητικό.