Σε μια ηχηρή μεταγραφή για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής έφτασε ο Ασπίδα Ξάνθης, η οποία απέκτησε ένα χαρισματικό σκόρερ, ερχόμενη σε συμφωνία με τον Γιώργο Ασημάκη, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πιερικού Αρχέλαου με 18,9 πόντους ανά παιχνίδι. Με αυτή τη κίνηση η ακριτική ομάδα αλλάζει επίπεδο, βάζοντας πλώρη για μια σπουδαία πορεία τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου της Ασπίδας Ξάνθης και ιδιαιτέρως του κ. Ντέμη Χατζηευφραιμίδη, η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή καθώς ο πρώτος σκόρερ της περσινής Β’ εθνικής Γιώργος Ασημάκης θα φοράει τα μπλε τη νέα σεζόν. 
Ο Ασημάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με 499 πόντους ,σκόραροντας δηλαδή 18.9 πόντους ανά παιχνίδι. Η ικανότητα του στο σκοράρισμα και η εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσουν ιδιαιτέρως την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. 
Από την πλευρά μας καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων της επόμενης χρονιάς