Η φετινή σεζόν ήταν κάτι περισσότερο από εκπληκτική για τον ΑΟ Πεύκης, με την ομάδα του κόουτς Γιάννη Κτιστάκη να καταφέρνει να κερδίσει τα 20 από τα 22 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε σε κανονική διάρκεια και μπαράζ κατάταξης στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο, δεν έληξε άδοξα αφού πριν από μερικές ώρες, η αθηναϊκή αρμάδα έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΕΟΚ για να συμμετάσχει στη Β’ Εθνική της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ του Μετς, η Πεύκη με πρωταγωνιστές τους Κορκοσούρα και Φιλιππόπουλο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση τόσο του ΑΟ Δάφνης όσο και του Διαγόρα Ρόδου και να κόψει πρώτη το νήμα σ΄ αυτό το μίνι τουρνουά -κάτι που της έδωσε τη δυνατότητα να επιλεγεί πρώτη σε περίπτωση αποχωρήσεων στην ανώτερη τη τάξει λίγκα.

Έτσι, η Πεύκη μέσα σε λίγα μόλις χρόνια καταφέρνει να βρεθεί από τη Β’ ΕΣΚΑ στη Β’ Εθνική, εκεί όπου αναμένεται να τεθεί στο Νότο και τη θέση της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ, η οποία με τη σειρά της είχε αποδεχθεί την πρόταση της Ομοσπονδίας για να προβιβαστεί στον κόσμο της Α2 Ανδρών.