Η ΕΟΚ προ ολίγου ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα, μεταξύ Περιστερίου και Φάρου Κερατσινίου. Τελικά, ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νομεβρίου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής κατηγορίας, στο Κλειστό “Γ. Στεφανόπουλος” (οι ζημιές στο “Ανδρέας Παπανδρέου” δεν επιτρέπουν ο αγώνας να γίνει εκεί).

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Ο «κεκλεισμένων θυρών» αγώνας ΓΣ Περιστερίου– ΑΟ Φάρος Κερατσινίου, για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) θα διεξαχθεί στις 12/11/2014 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» ή Μπουρναζίου (πρώην Ολυμπιακό γήπεδο Πυγμαχίας ή πρώην Μαζαράκης), Βορείου Ηπείρου 20 – 28, Περιστέρι.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο «κεκλεισμένων θυρών» αγώνας ΓΣ Περιστερίου-ΚΟ Χολαργού για την 5ηΑγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 9/11/2014 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» ή Μπουρναζίου (πρώην Ολυμπιακό γήπεδο Πυγμαχίας ή πρώην Μαζαράκης), Βορείου Ηπείρου 20 – 28, Περιστέρι».