Τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο αντιμετωπίζει αύριο (4/11) ο Πανερυθραϊκός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Για το εν λόγω παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μάτεϊ Στογιάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να αφήσει στην άκρη το κακό ξεκίνημα και να κοιτάξει μπροστά.

Πιο αναλυτικά:

“Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, με τη διακοπή του πρωταθλήματος, είχαμε την ευκαιρία να “καθαρίσουμε” το μυαλό μας και να δουλέψουμε σκληρά πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του φετινού “μαραθωνίου” της Β’ Εθνικής. Θεωρώ ότι η διακοπή μας βοήθησε, λειτούργησε ευεργετικά στο να “βρεθούμε” ακόμη περισσότερο ως ομάδα και να εστιάσουμε με περισσότερη ηρεμία στα “θέλω” και στη φιλοσοφία του κόουτς Χουχουλή. Δεν μου αρέσει να κοιτάζω πίσω, πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν το άσχημο ξεκίνημα που έχουμε στο πρωτάθλημα και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από εδώ και στο εξής, αρχής γενομένης από αύριο.

Γνωρίζουμε, φυσικά, από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια του, ότι ο Κρόνος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και δύσκολος αντίπαλος, με καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και εξίσου έμπειρο προπονητή, και δεν θα έχουμε εύκολο έργο στον Άγιο Δημήτριο. Ωστόσο, έχουμε ρίξει πολλή δουλειά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλες αυτές τις ημέρες και πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε παρουσιάσουμε την εικόνα που πρέπει απέναντι στον Κρόνο. Κατά τη γνώμη μου, με την απαιτούμενη συγκέντρωση, με πίστη στο πλάνο του κόουτς Χουχουλή και των συνεργατών του, με πίστη στις δυνατότητές μας και με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας, θεωρώ ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο για εμάς, τόσο στο αυριανό ματς, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας… Κοιτάμε μπροστά”.