Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Έσπερος Λαμίας, αποκτώντας τον πολύπειρο Μάρκο Ψάλτου. Θα προσδώσει εμπειρία στην ομάδα της Λαμίας τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνίκης.

Ο Σερβοέλληνας, είναι 36 ετών, έχει ύψος (2.02) και αγωνίζεται στις θέσεις 4′ και 5′. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν Βελιγραδίου.  

Ο Μάρκο Ψάλτου έχει φάει με το… κουτάλι τα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Κάποιες εξ αυτών είναι: ο Οίακας, ο Χαρίλαος Τρικούπης, η ΑΕΛ και ο Αργονάυτης Καλαμαρίας, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε την ομάδα του Λοκρού Αταλάντης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας:

ΠΟΙΟΣ θα το πρόβλεπε? Η ζωή μας κύκλους κάνει…σαν χθές…Από τον μεγάλο προημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ,…στο ίδιο γήπεδο,στα ίδια αποδυτήρια,στα ίδια σοκάκια της Λαμίας,ξανανοίγει ένας νέος κύκλος…ο MARCO γεμάτος εμπειρίες πλέον,μπορεί μόνον να βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει…και τελικά,όπως λέει ο ποιητής:” κι αν πτωχή την βρής, η ΙΘΑΚΗ δεν σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες,με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες ή Ιθάκες τι σημαίνουν…”.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

ΠΟΙΟΣ θα το πρόβλεπε? Η ζωή μας κύκλους κάνει…σαν χθές…Από τον μεγάλο προημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την…

Δημοσιεύτηκε από Esperos Lamias BC στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020