Αν η αποχώρηση του Γιάννη Κάρδαρη από την προεδρεία του Περάματος αποτελούσε ένα πρόβλημα μείζονος σημασίας, σίγουρα οι σημερινές εξελίξεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως μετασεισμικές δονήσεις.

Το Πέραμα ρίχνει τίτλους τέλους αφού η ομάδα περνά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, και με τον πιο επώδυνο τρόπο, στη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του βασικού χορηγού της ομάδας.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος είχε σήμερα το πρωί επαφές με τους διοικούντες τον σύλλογο, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την κατάσταση. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ενώ σε συνεννόηση με τη διοίκηση πάρθηκε η απόφαση να μείνουν ελεύθεροι όλοι οι παίκτες που διέθετε το ρόστερ των “κόκκινων” αφού το μπάτζετ που θα δημιουργηθεί από εδώ και πέρα θα είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Από εδώ και πέρα, το μέλλον αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για την ομάδα των νοτίων προαστίων, η οποία καλείται να αναπροσαρμόσει άμεσα τα σχέδιά της και να βρει λύση για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με Εφήβους συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν και έτσι όπως έχει η κατάσταση, πλέον, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ακόμα και το ενδεχόμενο της οικιοθελούς αποχώρησης.