Την πολύ καλή του σεζόν στο πρωτάθλημα του Νότου της Γ’ Εθνικής όπου εκτός των άλλων βοήθησε την ομάδα του να ανέβει κατηγορία εξαργύρωσε ο έμπειρος Βασίλης Γιαννικόπουλος, που τα βρήκε σε όλα με τον Αίολο Αγυιάς και για τη νέα σεζόν -αυτή τη φορά στη Β’ Εθνική.

Πέρυσι, ο 34χρονος άσος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Αχαιών τελειώνοντας την σεζόν με 115 πόντους -όντας ο 6ος τη τάξει σκόρερ του συλλόγου του.

Μπορείτε να δείτε τις κινήσεις του Αιόλου Αγυιάς πατώντας ΕΔΩ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Γιαννικόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου για 4η συνεχόμενη σεζόν, αυτήν τη φορά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας για μια ακόμη χρονιά», δήλωσε ο πολύπειρος παίκτης και πρόσθεσε: «ο Αίολος Αγυιάς είναι ένας πολύ οργανωμένος Οργανισμός και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Μας περιμένει πολλή δουλειά προκειμένου να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στη Β΄ Εθνική, η οποία θα παίζει καλό μπάσκετ και θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Στο τέλος τη χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο».