Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του ηγέτη του Τάσου Δημητριάδη εν όψει της νέας χρονιάς και της “πρόκλησης” της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Δημητριάδης είναι ένας πολύπειρος αθλητής που γνωρίζει καλά τις κατηγορίες αυτές και φέτος αποτέλεσε κομβικό παράγοντα στην άνοδο της ομάδας του Νίκου Οικονόμου για τα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής.

Οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς ο Δημητριάδης έχει “φάει με το κουτάλι” όλα αυτά τα χρόνια τις κατηγορίες αυτές διαθέτοντας μεγάλες επιτυχίες. 

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την καριέρα του από το Λασσάνη Κοζάνης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις εξής ομάδες: Σιάτιστα , Ερμής Λαγκάδα, Κόροιβος Αμαλιάδας, Λειβαδιά, Πανιώνιος (άνοδος Α1), Περιστέρι  (άνοδος Α1) και Ιωνικός Νικαίας (επίσης άνοδος στην Α1).

Ο 36χρονος φόργουορντ αναμένεται να βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό ξανά την ομάδα από το Σχηματάρι τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

“Ο Αρχηγός και ηγέτης αυτής της ομάδας έμεινε !!!!!
Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας και άνθρωπο των συνοδών και των υπερβάσεων, Τάσο Δημητριάδη.
Ο Τάσος Δημητριάδης αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους φόργουορντ των εθνικών κατηγοριών, μετρώντας ουκ ολίγες ανόδους και επιτυχίες, όπως αυτές με το Περιστέρι τον Ιωνικό Νίκαιας τον Πανιώνιο τα προηγούμενα χρόνια, όταν αποτέλεσε μέλος των ρόστερ που έφτασαν στην άνοδο στην Basket League. Αυτή τη στόφα νικητή θέλαμε και εμείς στην ομάδα μας και από πέρυσι ο Τάσος αποτελεί μέλος του ρόστερ μας, όντας ο πλέον κομβικός παίκτης στη μάχη για την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Η νέα σεζόν θα βρει τον Τάσο στο Σχηματάρι, έχοντας μάλιστα το ρόλο του ηγέτη, με στόχο μια ακόμα υπέρβαση.
Τάσο σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε και η φετινή σεζόν να μας βρει στο φινάλε της να πανηγυρίζουμε μία ακόμα επιτυχία”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Ο Αρχηγός και ηγέτης αυτής της ομάδας έμεινε !!!!! Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Σχηματαριου στις Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020