Έπειτα το «διαζύγιο» του Οίακα Ναυπλίου με τον Παύλο Νώντα μετά από 2.5 χρόνια συνεργασίας των δύο πλευρών, η ομάδα του Άργους βγήκε στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

 Δεν άργησε πάρα πολύ ωστόσο καθώς συμφώνησε με τον Χάρη Κουλουριώτη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο 38χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων και το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009 φτάνοντας μέχρι και την Α1. Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, δίπλα στους Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιώργο Ζευγώλη και Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη. Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στον Λίβανο, ως βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville και την επόμενη διετία ήταν στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο. Αργότερα δούλεψε δίπλα στον Μιχάλη Κουταλιανό στον Αίολο Αστακού και την τελευταία χρονιά κοούτσαρε ως πρώτος προπονητής τον Ιπποκράτη Κω.

 Τώρα που «έκλεισε» τον προπονητή ο Οίακας, σχεδιάζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ώστε να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται τη ερχόμενη χρονιά στην Β’ Εθνική. Έτσι η ομάδα, έκανε σούπερ πρόταση στον Γιώργο Τσιάκο με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 36χρονος φόργουορντ αναμένεται να βοηθήσει πολύ την νέα του ομάδα με την εμπειρία που έχει τόσα χρόνια στο παρκέ καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πρωτέα Βούλας, Μαρούσι, Νήαρ Ηστ, Κολοσσός Ρόδου, Λάρισα, Μαγιόρκα, ΠΑΟΚ, Βεντσπιλς, Καβάλα, Περιστέρι, Ηλυσιακός, Πανελευσινιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιος και Χολαργό. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Δάφνη Δαφνίου την οποία την βοήθησε να παραμείνει εύκολα στην κατηγορία με αποκορύφωμα την εξαιρετική του απόδοση κόντρα στο Κορωπί κόντρα στο οποίο είχε σκοράρει 28 πόντους.