Ο Πανιώνιος εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει σελίδα, τόσο με το νέο διοικητικό σχήμα όσο και με την επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου σε ρόλο μάνατζερ. Παράλληλα έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο πολύπειρος Περικλής Ταυρόπουλος, που παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο στον Έσπερο Καλλιθέας και πλέον καλείται να οδηγήσει τον “Ιστορικό” σε νέες επιτυχίες.

Συγκεκριμένα στόχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι η επάνοδος στην Α2 και κάτω υπό αυτό το πρίσμα θα στηθεί η ομάδα. Έτσι οι “κυανέρυθροι” είναι πολύ κοντά στο να επαναφέρουν στην Πλατεία τον Δημήτρη Βεργίνη έπειτα από την σεζόν 2019-20, όταν κι ο σύλλογος είχε παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α1. Πέρυσι ο 35χρονος γκαρντ φόρεσε την φανέλα της Καρδίτσας στην Α2, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ήταν μάλιστα ένα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, χάρη στην εμπειρία του και την ποιότητά του.

Ο Βεργίνης μέτρησε 12,3 πόντους με πολύ καλά ποσοστά (47,3% δίποντα, 40,8% τρίποντα), την στιγμή που ήταν εξαιρετικός και δημιουργικά με 3,7 ασίστ. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό η συγεκριμένη μεταγραφή αποτελεί μία κίνηση από το πολύ πάνω ράφι για τον Πανιώνιο, που δείχνει με κάθε τρόπο ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν, ενώ έιμαστε εν αναμονή και των υπολοίπων ηχηρών κινήσεων. Τέλος ο άλλοτε άσος του Ηρακλή επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής έπειτα από 17 χρόνια όταν και σε πολύ νεαρή ηλικία ήταν μέλος του Ανατόλια.