Ο Δημήτρης Λιόγας θα κάθεται στον πάγκο του Παγκρατίου στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 50χρονος τεχνικός ήταν φέτος στο Αιγάλεω και οδήγησε την ομάδα από την Α’ ΕΣΚΑ στην Γ’ Εθνική. Δεν τα βρήκε, όμως, με το «Σίτι» και έτσι οι δυο πλευρές πήραν διαζύγιο. Το Παγκράτι τον πλησίασε, καθώς είναι παλιός… γνώριμος της ομάδας (είχε ξανακαθίσει στον πάγκο της, την σεζόν 2012-13) και του… απέσπασε το «ναι». Ετσι ο Λιόγας θα είναι ο προπονητής που θα κρατάει το τιμόνι στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Β’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Λιόγας είναι παλιά καραβάνα των πάγκων, καθώς μετράει τρεις δεκαετίες ως προπονητής (ως βοηθός στο ξεκίνημα της καριέρας του και ως πρώτος προπονητής μετά).

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γλυφάδα, πήγε ως βοηθός σε Παπάγου, Νήαρ Ηστ, Σπόρτιγκ. Ως πρώτος προπονητής δούλεψε στο Παγκράτι, στο Σπόρτιγκ, στο Παλαιό Φάληρο, στην  ΑΓΕ Χαλκίδας, στον Παπάγου, στον Ιωνικό Λαμίας, στον Ηλυσιακό, στον Εθνικό, στη Νέα Κηφισιά. Εχει περάσει και από τον πάγκο της ΑΕΚ όταν η ομάδα ήταν στην Α2, ενώ φέτος ήταν στο Αιγάλεω με το οποίο ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική.

Εχει πάει και στην Κύπρο, όπου πήρε το πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ.