Ο Κωστής Ζομπανάκης έριξε βόμβα το καλοκαίρι, καθώς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Ρέθυμνο και το μπάσκετ. Η απόφασή του θα φύγει μάλιστα προκάλεσε σεισμό και στην ομάδα (αποχώρησε από την Basket League), αλλά και στο πρωτάθλημα, που έχασε έναν σημαντικό και νοικοκυρεμένο σύλλογο. Ο Ζομπανάκης, όμως, φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς το μπάσκετ και δείχνει να επέστρεψε μέσω άλλης ομάδας όμως.

Η ιστοσελίδα «sportsmagazine.gr» ανέφερε ότι η παρουσία του Κωστή Ζομπανάκη στο ματς του ΑΟΚ Χανίων με τον ΟΦΗ δείχνει ότι ο άλλοτε ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου δεν έχει αποχωρήσει από το μπάσκετ και είναι δίπλα στους Χανιώτες

Ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ρεθύμνου έδωσε χθες το παρών στο ματς του ΑΟΚ Χανίων με τον ΟΦΗ στον Κλαδισό στην 2η Αγωνιστική της Β΄ Εθνικής.

Όπως ανέφερε το «sportsmagazine.gr» ο Ζομπανάκης είδε το ματς μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάκη (ιδιοκτήτης της αλυσίδας Super Marker SYN.KA) που επίσης είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει.

Ο τέως ισχυρός άνδρας του Ρεθύμνου, μάλιστα μετά το ματς κατέβηκε στο παρκέ και έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες της ομάδας των Χανίων για τη νίκη (82-80), που κρίθηκε με καλάθι του Διογένη Γοργόνη στο τέλος.

Από την άλλη το «sportsmagazine.gr» τόνιζε ότι προπονητής του ΑΟΚ Χανίων είναι ο Ανδρέας Κεσαπίδης, ο οποίος έχει σχέση και με το Ρέθυμνο, καθώς πέρυσι και για λίγους μήνες ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία ενός πρότυπου προγράμματος Υποδομών ανάμεσα σε Ρέθυμνο και ΑΟΚ Χανιά, ενώ οΖομπανάκης εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό προπονητή.

Photo credit: athlitiko.gr