Οι διοικητικές διεργασίες ολοκληρώθηκαν για τα καλά και, πλέον, στο στρατόπεδο του Ηρακλή στρέφουν την προσοχή τους στην επάνδρωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ, Χρήστος Χρηστίδης, έχει σηκώσει μανίκια προκειμένου να κλείσει τις ανοιχτές τρύπες που υπάρχουν με πρώτη και καλύτερη αυτή του προπονητή.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Δημήτρη Τσολάκη έχοντας καταθέσει, ήδη, επίσημη πρόταση συνεργασίας στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος φαίνεται να είναι θετικός στην προοπτική του Ηρακλή. Εντός των επόμενων ημερών, πάντως, αναμένεται να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις καθώς πρόθεση των ανθρώπων του “γηραιού” είναι το κεφάλαιο “προπονητής” να έχει κλείσει μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον Χρήστο Χρηστίδη να κάνει προσπάθειες για παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας (Καραγκιολίδης, Νεοφυτίδης, Τραϊανός, Τσαλκιτζής, Πεταλωτής, Ικονόμι), προκειμένου να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό η ομοιογένεια και να γίνει ποιο εύκολη η ενσωμάτωση των νέων προσώπων που θα έρθουν.

Πηγή: bluearena.gr