Ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος αποτελεί τη νέα σπουδαία προσθήκη του Παπάγου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο Παπάγος με αυτήν την προσθήκη δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό και γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη νέα σεζόν.

Ο Κωνσταντακόπουλος είναι 32 ετών, έχει ύψος 1,97 και καλύπτει τις θέσεις τις περιφέρειας. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς μετράει συμμετοχές και στα “σαλόνια” της ΕΚΟ Basket League, ενώ μέχρι και την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν στην Α2 με τη φανέλα του Αμύντα

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Περιστέρι, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Μαρούσι, Λιβαδειά, Πανελευσινιακός και Κύμη. Το Basketblog.gr σας είχε ενημερώσει βέβαια στις 30/06 μέσω ρεπορτάζ τη μετακίνηση του Κωνσταντακόπουλου στην ομάδα του Παπάγου.

Δείτε την ανακοίνωση του Παπάγου:

«Στρατηγός» Κωνσταντακόπουλος

Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε την τελευταία διετία στον Αμύντα, και πλέον έχοντας ξεπεράσει την επέμβαση που είχε κάνει στον αυχένα, είναι πανέτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στον Παπάγου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι τη σεζόν 2006-2007. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, του Αμαρουσίου, της Λιβαδειάς, του Πανελευσινιακού και της Κύμης, με την οποία αγωνίστηκε και στην BasketLeague (2016-2017), για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο Περιστέρι κατέκτησε την άνοδο στην BasketLeague. Έχει αναδειχθεί ακόμη τρεις φορές Πρωταθλητής της Α2 και τέσσερις φορές της Β’ Εθνικής και σίγουρα έχει την εμπειρία να οδηγήσει τους «Στρατηγούς» σε νέες επιτυχίες».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: