Συνεχίζει να ενισχύεται ο Μανδραϊκός, ο οποίος ενισχύθηκε τόσο στο τεχνικό του τιμ, όσο και στο ρόστερ του, αποκτώντας ακόμα δυο αθλητές.

Συγκεκριμένα άμεσος συνεργάτης του Θεόφιλου Μπεκέ θα είναι ο Ηλίας Στρατικόπουλος (photo) με τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός είχε ξανά συνεργαστεί σε μια δύσκολη περίοδο στην ΑΓΕ Ζακύνθου, με τον ταλαντούχο τεχνικό να ξεκινάει την περσινή σεζόν ως βοηθός του Σάββα Κατσούνη στην Λιβαδειά στο πρωτάθλημα της Α2, και στην συνέχεια να αναλαμβάνει τις τύχες του Πολυνίκη με το οποίο κατάφερε να ανέρθει από την Γ’ ΕΣΚΑ στην Β κατηγορία της Αθήνας. 

Ο Ηλίας Στρατικόπουλος γεννήθηκε το 1980 και έχει αγωνιστεί ως παίκτης στο εφηβικό της ΑΕΚ, τους Ίκαρους Τρικάλων (Γ΄ Εθνική) και τον Απόλλωνα Αθηνών. Ως προπονητής έχει περάσει από τις μικτές της ΕΣΚΑ, βοηθός σε Λιβαδειά (Α2), Ένωση (Β΄ Εθνική), Ζάκυνθος (Γ΄ Εθνική), ενώ πρώτος προπονητής ήταν σε Αγίους Αναργύρους, Παλατιανή και Ηλιούπολη στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ ΕΣΚΑ.

papapetros-vangelis-sporting

Στον αγωνιστικό τομέα αποκτήθηκαν ο 22χρονος γκαρντ Βαγγέλης Παπαπέτρος ο οποίος την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Σπόρτιγκ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Θεόφιλου Μπεκέ, αλλά και ο 20χρονος γκαρντ Πορφύριος Κωτσόπουλος που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ με την Ηλιούπολη.

kotsopoulos-porfirios