Στον πάγκο του Ηρακλή θα κάθεται τη νέα σεζόν ο Θωμάς Κωστόπουλος, όπως ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ ο Χρήστος Χρηστίδης με δηλώσεις του στο iraklis1908.gr. Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στον “γηραιό” συμφώνησε σε όλα με τον νεαρό τεχνικό δίνοντάς του το χρίσμα για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και να την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Χρήστος Χρηστίδης δήλωσε αρχικά: “Ανακοινώνω ότι προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή είναι από σήμερα ο κ. Θωμάς Κωστόπουλος, που μαζί με τον Δημήτρη Βατό θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της τεχνικής κατεύθυνσης της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις του Ηρακλή, είναι ένα νέο παιδί, με πολύ όρεξη, που ξέρει πολύ μπάσκετ, που έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες ήδη και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει άμεσα”, και συνέχισε αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν αυτές τις ημέρες:

“Όσο για το αγωνιστικό τμήμα, αύριο (σ.σ. σήμερα) Δευτέρα, θα ανακοινώσουμε συμφωνία με 4 παίκτες και την Τρίτη με άλλους 2. Σύνολο 6, συν άλλες 4 μεταγραφές που βάσει των κανονισμών έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μέχρι 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Συν τις ανανεώσεις των υπαρχόντων παικτών μας, που θα ανεβάσει τον αριθμό σε αυτόν που θέλει για να δουλέψει σωστά η τεχνική ηγεσία.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω να κάνω κάποια δήλωση, υπάρχει ένα αποτέλεσμα, έγινε μια γενική συνέλευση, αναλάβαμε το τμήμα και δεν ασχολούμαστε με φημολογίες. Όποιος θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή, είναι ευπρόσδεκτος, το έχω δηλώσει απ’ την πρώτη στιγμή και δεν αποκλείουμε κανέναν!”.