Ο Έσπερος ΑΟΠΑ φιλοξενεί την Κυριακή (17/01) στην έδρα του τον Χολαργό για την 14η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, με τον Φώτη Στυλίδη να τονίζει σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως η ομάδα του δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πλέον είναι πανέτοιμη να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ο Χολαργός είναι πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναι η νίκη. Έχουμε δουλέψει καλά στη διάρκεια της εβδομάδας και είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα”.

Όσον αφορά στο “κλειδί” της νίκης, για τον Έσπερο ΑΟΠΑ, συμπλήρωσε: “Από την άμυνα ξεκινούν τα πάντα στο μπάσκετ κι αυτό είναι και το στοιχείο που θα κρίνει πολλά με το Χολαργό. Πιστεύω ότι ξεκινώντας από την άμυνα θα βρούμε ρυθμό στην επίθεση και θα φθάσουμε στη νίκη”.

Για τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματά : “Στα προηγούμενα τελευταία παιχνίδια η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε και το πληρώσαμε. Ήρθαν μαζεμένες ήττες, τις οποίες επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω. Επαναλαμβάνω, πρέπει να νικήσουμε το Χολαργό και να προχωρήσουμε μπροστά”.