Δύσκολο χαρακτήρισε, ο Φώτης Στυλίδης, το παιχνίδι που θα παίξει ο Έσπερος Πατρών την Κυριακή (11/10) με το Ηράκλειο στην Πάτρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

«Ο αντίπαλος διαθέτει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θα πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας για να φτάσουμε στη νίκη που είναι ο στόχος μας», τόνισε ο Φώτης Στυλίδης και μιλώντας για την πρεμιέρα και την ήττα από την Νίκη Αμαρουσίου, αλλά και για το πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Στο Μαρούσι πληρώσαμε τα κενά διαστήματα και δεν εμφανιστήκαμε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ένας μαραθώνιος με αρκετά παιχνίδια δύσκολα με ομάδες έμπειρες και υψηλού επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε αγωνιστική θα γίνονται ντέρμπι και δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

Ο Φώτης Στυλίδης αναφέρθηκε και στην ώρα έναρξης του παιχνιδιού με το Ηράκλειο: «Πράγματι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ώρα που δεν έχουμε συνηθίσει. Ομως προσαρμόσαμε ανάλογα το πρόγραμμα προπονήσεων και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις για να πετύχουμε την πρώτη μας φετινή νίκη».