Η παραγωγική διαδικασία του Αιγάλεω δουλεύει σε υψηλά στάνταρ τα τελευταία χρόνια με τα ταλέντα να ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο. Ένας ακόμα παίκτης που έχει αρχίσει να ξεχωρίζει σιγά – σιγά είναι ο Γιάννης Καστανιώτης (17, 2.03). Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ μίλησε στο basketblog.gr για την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του “Σίτι”, την πρόκληση της Β’ Εθνικής, αλλά και τα όνειρά του.

“Προπονούμαστε καθημερινά με μεγάλη ένταση. Το επίπεδο των προπονήσεων είναι πολύ καλό και υπάρχει υψηλός δείκτης ανταγωνιστικότητας. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στην εφηβική ομάδα του Αιγάλεω και αυτό βοηθά στο να βελτιωνόμαστε όλοι. Εξάλλου και οι προπονητές μας μας προσέχουν πολύ και μας κάνουν διαρκώς παρατηρήσεις με σκοπό να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας“, ήταν τα πρώτα λόγια του 17χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στα όνειρά του:

“Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ανδρική ομάδα και από εκεί να πάρω μεταγραφή για έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Άμεσος στόχος μου, όμως, είναι να έχω μία γεμάτη σεζόν με την εφηβική ομάδα, να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και εν συνεχεία να έχω ρόλο στο αντρικό”.

Ο ύψους 2μ03 παίκτης κατέληξε σχολιάζοντας το αν νιώθει έτοιμος να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: “Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω, αν μου δοθεί η ευκαιρία. Θεωρώ ότι πολλά παιδιά από την εφηβική ομάδα έχουμε τα φόντα να παίζουμε και στο αντρικό. Αυτό θα μας βοηθούσε όλους να βελτιωθούμε αγωνιστικά ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που θα παίζαμε τόσο στο εφηβικό όσο και στο αντρικό”.