Τον δικό της αγώνα για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατή οικονομικά εν όψει της πρόκλησης της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δίνει η Χαλκίδα. Οι “μπλε” πανηγύρισαν την άνοδο, αλλά οι οικονομικές συγκυρίες είναι τέτοιες που κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να βρεθούν οικονομικοί πόροι, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο τη νέα σεζόν.

Αυτό θα γίνει είτε μέσω κάποια συγχώνευσης με τοπικό σύλλογο είτε μέσω εύρεσης χορηγού, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες με τις εξελίξεις να μετατίθενται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, έχει ήδη ξεκινήσει η αποπληρωμή των χρεών της περασμένης σεζόν με τη διοίκηση των “μπλε” να έχει έρθει σε επαφές με τους παίκτες από του περσινού ρόστερ προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες, αλλά και να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Εξάλλου, ο μοναδικός παίκτης που σίγουρα δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό της Χαλκίδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Μίλαν Γέρεμιτς.