Την τελευταία του μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά ο Χολαργός. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη έκανε την οικονομική υπέρβαση καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Πέτρο Καρβούνη (38, 1.80), κλείνοντας το ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι “μπλε” αναζητούσαν εδώ και περίπου ένα μήνα στην αγορά ακόμα έναν περιφερειακό για να “οχυρωθούν” στη γραμμή των γκαρντ και με όπλο την υπομονή τον βρήκαν. Ο πολύπειρος πλεϊμέικερ έρχεται για να δώσει βάθος και ποιότητα στους νεοφώτιστους, που με αργά, αλλά σταθερά, βήματα ενισχύθηκαν σημαντικά και δείχνουν να είναι έτοιμοι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επετεύχθη σήμερα το πρωί, με τις υπογραφές να αναμένεται να πέσουν αύριο, οπότε και ο Καρβούνης θα περάσει από τα γραφεία του αθηναϊκού συλλόγου.

Ο 38χρονος πόιντ γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τη φανέλα του Λαυρίου μετρώντας κατά μέσο όρο 3.5 πόντους και 2 ασίστ σε 28 παιχνίδια, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Ολύμπια Λάρισας, Άλιμο, Προοδευτική και Παπάγου.