Σε ακόμη μία κίνηση προχώρησε ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος θα θωρακίσει την ρακέτα του με τον Κώστα Καππή. Ο 23χρονος ψηλός αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία με την φανέλα του Άρη Νίκαιας στην Β’ Εθνική κι αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο σύνολο του Νάσου Χούμπαυλη. Τέλος ο ίδιος ο παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ιστορική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακονωνει την απόκτηση του Κώστα Καππή. Ο Έλληνας σέντερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα τηε Β’ Εθνικής Κατηγορίας με τη φανέλα του Άρη Νικαίας.
Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΝΕΦΟ Νικηφόρο, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πολυνίκη. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στον Άρη Νικαίας, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιόντας καλές εμφανίσεις. Ο Κώστας θα αποτελέσει ακόμη μια λύση στη ρακέτα του Εθνικού.
Ο Κώστας Καππής δήλωσε για τη μεταγραφή του: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του ιστορικού Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη και το τεχνικό τιμ, τον κ. Δημήτρη Καραφαντή και ολα τα μέλη της επιτροπής της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Με την ενέργεια μου και την προσπάθεια μου σε προπονησεις και αγώνες θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας”.