Ο Ερμής Λαγκαδά συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική χρονιά και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και αυτή τη φορά ήρθε σε συμφωνία με τον αθλητή Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος είναι 21 ετών, έχει ύψος 2,03 και αγωνίζεται στις θέσεις που καλύπτουν την “front-line”. Είχε ξεκινήσει να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΧΑΝΘ, Μαντουλίδη, ΠΑΟΚ, Ερμή Αγιάς και τη σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Ανατόλια.

Με την ομάδα του Ανατόλια στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών πέρσι μέτρησε 4,6 πόντους και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε συνολικά 11 εμφανίσεις.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά:

«”Μπαμ με Παπαδόπουλο”
Ο ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου (21,2.03) ενός παίκτη ο οποίος πάρα το μικρό της ηλικίας του έχει αρκετές μπασκετικες παραστάσεις και έρχεται στον Λαγκαδά για να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών την φετινή χρονιά.
Ο Βασίλης ξεκινησε τα πρώτα μπασκετικα του βήματα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια σε επίπεδο ακαδημιών έπαιξε σε Χανθ και Μαντουλιδη έως το 2016.
Την σεζόν 2016-17 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, ενώ την χρονιά 2017-18 αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα του ΕΡΜΉ ΑΓΙΑΣ, την σεζόν 2018-19 με την ΧΑΝΘ στην Β εθνικη ενώ πέρυσι έπαιξε με την φανέλα του Ανατολια στο πρωτάθλημα της Α2 με ιδιαίτερη επιτυχία.
Καλώς ήρθες Βασίλη!!»

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

“Μπαμ με Παπαδόπουλο” Ο ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου (21,2.03) ενός…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Λαγκαδά στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020