Την ευγνωμοσύνη τους προς το τοπικό κοινό, αλλά και εκείνο του Πανιωνίου, θέλησαν να εκφράσουν οι άνθρωποι της Ένωσης Ιλίου για την παρουσία τους. Η διοίκηση του συλλόγου, επίσης, ευχαρίστησε την αστυνομία της περιοχής για τη σωστή περιφρούρηση του Κλειστού «Γ. Κακούρης».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ  θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του ΙΛΙΟΥ που  ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας μας στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με το ιστορικό σωματείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες και εξελίχθηκε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Η σημερινή προσέλευση του κόσμου ήταν ένα μήνυμα που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση των φιλάθλων στη προσπάθεια της ομάδας μας να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύλλογο στο ελληνικό μπάσκετ. Προσδοκούμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, η στήριξη του κοινού να είναι ακόμα μεγαλύτερη και να πανηγυρίσουμε περισσότερες επιτυχίες μαζί με τον κόσμο του ΙΛΙΟΥ. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την Αστυνομική Διεύθυνση του ΙΛΙΟΥ, τους Αξιωματικούς και τους Αστυνομικούς για την άψογη τήρηση της τάξης και της ασφάλειας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί ομαλά παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες και να απολαύσουμε όλοι μας ένα συναρπαστικό θέαμα».