Μετά από μια πολύ μεστή φετινή σεζόν, ο Νίκος Μαργαριτόπουλος αναμένεται να παραμείνει και για την επόμενη στη Θεσσαλονίκη και τη ΧΑΝΘ, η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση της κοινής τους σύμπλευσης με κάθε επισημότητα το πρωί της Πέμπτης (16/6).

Αυτή θα είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που ο νεαρός θα φοράει τα χρώματα της ιστορικής ΧΑΝΘ, με τα οποία θα θέλει να βιώσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές και επιτυχίες στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ

H ΧΑΝΘ με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Μαργαριτόπουλο (γενν. 2003, ύψος 1,98, θέσεις SF-PF).

Ο Νίκος Μαργαριτόπουλος γεννήθηκε στη Λάρισα και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας. Συμμετείχε στα κλιμάκια και τις προεθνικές ομάδες (παιδικό και εφηβικό) και έχει κληθεί δύο φορές σε προπονητικά camps με τις εθνικές παίδων και παμπαίδων. Έχει κατακτήσει δύο φορές το τοπικό πρωτάθλημα Λάρισας με τον Κεραυνό. Το 2018 μεταγράφηκε στην ΧΑΝΘ και την περίοδο 2018-2019 κατέκτησε με την ομάδα παίδων της ΧΑΝΘ την 4η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Τις περιόδους 2019-2020 και 2020-2021 με την εφηβική ομάδα της ΧΑΝΘ κατέκτησε την 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Την φετινή χρονιά αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα της ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής συμμετέχοντας και στα 26 παιχνίδια της ομάδας (M.O. συμμετοχής 25 λεπτά/παιχνίδι, Μ.Ο. πόντων 5,01/παιχνίδι).

Την επόμενη σαιζόν ο Νίκος Μαργαριτόπουλος θα ενισχύσει την ανδρική μας ομάδα με στόχο την διάκριση και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί φέτος από την διοίκηση της ΧΑΝΘ».