Πολύ κακό για το τίποτα…

Μπορεί σύσσωμη η διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά να παραιτήθηκε, αλλά και πάλι η ίδια θα συνεχίσει την πορεία της καθώς φαίνεται ότι δεν βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα η κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί στην Θεσσαλική ομάδα να επιβάλλει αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις άκαρπες προσπάθειες για σχηματισμό διοικητικού συμβουλίου κοινής αποδοχής από τις 04-12-2015 έως και σήμερα, και την δεδομένη άρνηση της Γ.Σ. να κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. που παραιτήθηκε σύσσωμο, ανακοινώνουμε πως παραμένουμε στις θέσεις μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει να ενταθούν οι προσπάθειες και να μην λυγίσει ο σύλλογος μπροστά σε όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Απαιτείται να παρθούν αποφάσεις και να γίνουν ριζικές τομές.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ο σύλλογος της πόλης μας ακολουθεί σταθερά εδώ και αρκετά χρόνια αυτόν τον ξεχωριστό δρόμο της αναγνώρισης σε πανελλήνιο επίπεδο.

Καλούμε τον φίλαθλο αλλά και το επιχειρηματικό κόσμο του Παλαμά, την τοπική αυτοδιοίκηση, όσους πασχίζουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για αυτή την ομάδα, να στηρίξουν το σύλλογο στην φετινή υπερβατική του προσπάθεια.

Για το Δ.Σ.

Μπιρνάρας Δημήτρης

Πρόεδρος»

Θυμίζουμε ότι το Δ.Σ. έχει ως εξής:

Δημήτριος Μπιρνάρας     Πρόεδρος
Γεώργιος Τσιάκας      Αντιπρόεδρος
Νικόλαος Τσιανάβας    Γενικός Αρχηγός
Χαράλαμπος Κατσιαούνος     Ταμίας-Γραμματέας
Γεώργιος Χαντζιάρας      Υπ.Ακαδημιών
Αχιλλέας Ζητούνης     Έφορος Στίβου
Γεωργία  Κολοβού     Έφορος Βόλλευ
Θωμάς Λιάπης     Μέλος
Αθανάσιος Κατσιαούνος   Μέλος»

Θέση πήρε και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Κρομμύδας ο οποίος μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook, πήρε θέση λέγοντας ότι άπαντες θα εμφανιστούν στο παρκέ στις 10/1/2016 για να κερδίσουν τον Ιωνικό Ιωνίας και να κάνουν μια νέα αρχή: «Απο το 2000 που ειχα την τιμη να ερθω σε αυτη την ομαδα παντα ημουν μαχητης μεσα στα γηπεδα..15 χρονια μετα μου λενε πως απο αυριο αντρικο τμημα Τιτανων δεν θα υπαρχει..Ριψασπις δεν υπηρξα ποτε ουτε εγω ουτε κανενα απο τα παιδια που φορανε την φανελα της ομαδας…..Θα σας το χαλασουμε κθα ειμαστε εκει στις 10/1/2016 κ ωρα 17:00 να φωναξουμε Τιτανες κ να καταθεσουμε ψυχη κ να κερδισουμε τον Ιωνικο..
Υς1 τιποτα δεν τελειωνει αν δεν βγει η χοντρη
Υς2 ευχαριστουμε οσους ειναι διπλα μας
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ»

krommidas-apopsi-facebook