Ο σύλλογος της Αχαγιάς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Λυμπέρη για την επόμενη αγωνιστική χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο Δημήτρης Λυμπέρης αποτέλεσε και φέτος καταλυτικό παράγοντα της επιτυχημένης πορείας της ομάδας από την Κάτω Αχαΐα και για αυτό το λόγο μάλιστα αποτελεί και την πρώτη ανανέωση του συλλόγου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένος για την ανανέωσή του και ευχαρίστησε τόσο τη διοίκηση του συλλόγου, όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Ο Λυμπέρης θα βρεθεί στην Αχαγιά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Δείτε τι δήλωσε ο Δημήτρης Λυμπέρης στο axagia82.gr:

“Άλλη μια χρόνια στην Αχαγιά 82. Η 3 συνεχόμενη. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύονται…
Εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική χρόνια μακρυά από τραυματισμούς και να πετύχει η ομάδα τον στόχο της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί!!”

Δείτε την ανακοίνωση της Αχαγιάς:

“Σεφτέ” στις ανανεώσεις αθλητών έκανε η Αχαγια 82, αφού για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Λυμπέρης θα είναι κάτοικος Κάτω Αχαΐας. Ο Δημήτρης ήταν απο τους βασικούς πυλώνες της ομάδας μας τα προηγούμενα χρόνια και η παραμονή του στο ρόστερ κρίνεται επιβεβλημένη.
Το ΔΣ εύχεται στο Δημήτρη Λυμπέρη ακόμα μια καλή και χωρίς προβλήματα χρονιά”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: