Η εξαιρετική παρουσία του ΑΟ Πολυγύρου στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου του Βορρά της Γ’ Εθνικής, είχε ως αποτέλεσμα τη «στέψη» της ομάδας ως πρωταθλήτριας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στην εντυπωσιακή αυτή πορεία προς την άνοδο στη Β’ Εθνική, ο σύλλογος της Χαλκιδικής πορεύτηκε με δίδυμο προπονητών, τους Γιώργο Πεγιά και Μάκη Παπαδόπουλο, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα, προκειμένου να εξαχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Η διοίκηση δε θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένη, αισθανόμενη δικαιωμένη από αυτήν της την επιλογή, η οποία έφερε τον Πολύγυρο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Στα «δύσβατα μονοπάτια» της Β’ Εθνικής, συνεπώς, επιλέγει να εμπιστευτεί τους ίδιους ανθρώπους, ελπίζοντας πως θα συνεχίσουν να γράφουν αυτή τη μεγάλη σελίδα της ιστορίας της ομάδας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΠ μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με τους προπονητές Γιώργο Πεγιά και Μάκη Παπαδόπουλο την προηγούμενη χρονιά που ανεδειξε τον ΑΟΠ Πρωταθλητη Γ Εθνικης για 1η φορά στην ιστοράα του, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του ΑΟΠ, με τους δύο προπονητές για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Το Δ.Σ. του ΑΟΠ, έχοντας την πεποίθηση ότι ο Γιώργος και ο Μάκης θα υλοποιήσουν τους νέους πιο ανταγωνιστικούς στόχους του Ομίλου για τη νέα χρονιά, τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους».

pegias-papadopoulos