Στην τεχνική ηγεσία της Χαλκίδας θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Λευτέρης Καλογήρου, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των “μπλε”. Έτσι, οι νεοφώτιστοι δεν θα αναγκαστούν να ψάξουν στην αγορά για νέο προπονητή, με τον κόουτς Καλογήρου να καλείται να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του, αυτή τη φορά καθοδηγώντας την Χαλκίδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε η συνάντηση μεταξύ της Διοίκησης της Χαλκίδας και του Λευτέρη Καλογήρου.

Η νέα διοίκηση δείχνοντας την εκτίμηση και αξιολογώντας την περσινή πορεία της ομάδας συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί και την καινούρια χρονιά διαψεύδοντας όλα τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες. Ο Λευτέρης Καλογήρου είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν άψογο καθόλα τη διάρκεια της περσινής χρονιάς και ο κόουτς κάθε άλλο παρά αμέτοχος είναι σε αυτό. Η διοίκηση τον στήριξε στις δύσκολες μέρες της ομάδας πέρσι και έτσι φέτος μαζί, προγραμματίζουν την επόμενη μέρα στη Β’ Εθνική μαζί.

Ενδεικτικό του καλού κλίματος και της αμοιβαίας εκτίμησης που υπάρχει πλέον και από τις δύο πλευρές ότι το οικονομικό δεν συζητήθηκε καθόλου και το βάρος έπεσε στο αγωνιστικό κομμάτι που θα παρουσιάσει φέτος η ομάδα“.