Διοικητικές εξελίξεις είχαμε στα Φάρσαλα, που οριστικοποίησαν κάποια πράγματα και συνεχίζουν με σταθερότητα και πλάνο να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο, όπως συνέβη και την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο. “Τιμονιέρης” δεν θα είναι άλλος από τον Χάρη Φόρο.

Ο έμπειρος τεχνικός συνέχισε επάξια το καλό έργο του Στέφανου Πέρκου (ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την περασμένη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία στον πάγκο του Ερμή Αγιάς) και πήρε το χρίσμα για να συνεχίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τα Φάρσαλα του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης, την οποία αποδέχτηκε με μεγάλη του χαρά και έτσι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, σχεδιάζοντας με μεθοδικές κινήσεις την επόμενη ημέρα.

Το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής είναι πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό, γι’ αυτό και στόχος είναι να παραμείνει ένας συγκεκριμένος κορμός παικτών, με τον Βασίλη Μακρή να αποτελεί έναν καθοριστικό άξονα του σχεδιασμού και άμεση προτεραιότητα για ανανέωση.

Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ / σέντερ έδωσε πολλές λύσεις στη φροντ λάιν και παρότι φαίνεται να υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, αλλά και προτάσεις από αρκετές ομάδες, υπάρχει αμοιβαία θέληση για παραμονή. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του, αν και οι Θεσσαλοί αισθάνονται αισιοδοξία, αναμένοντας να κλείσει θετικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο.