Τα Φάρσαλα κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ενισχύονται διαρκώς με πλάνο και προσεγμένες κινήσεις, προκειμένου η νέα αγωνιστική περίοδο να τα βρει ακόμα πιο δυνατά στο ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μετά, λοιπόν, από τη σημαντική ενίσχυση με τον Σωτήρη Γκιουλέκα και άλλες αξιόλογες προσθήκες, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Συνετό.

Ο 20άχρονος Ηλείος γκαρντ χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του προπονητή των Θεσσαλών, Χάρη Φόρου, ο οποίος τον αξιοποίησε πολύ καλά πέρυσι και φέτος τον είχε εξαρχής στα πλάνα του. Παρότι ο ταλαντούχος παίκτης είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, τελικά αποδέχτηκε εκείνη των Φαρσάλων, που τον προορίζουν για μείζονος σημασίας ρόλο και θα του προσφέρουν σημαντικό ρόλο συμμετοχής.

Ο Συνετός μετά τον Ηρακλή Πύργου όπου ξεπετάχτηκε, αγωνίστηκε προ τριετίας στην Stoiximan.gr Basket League υπό τις οδηγίες του προπονητή του Κοροίβου, Χάρη Μαρκόπουλου, ο οποίος δούλεψε πολύ μαζί του και του έδωσε τις ευκαιρίες του. Στη συνέχεια, βρέθηκε στην Α2, και στον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων, όπου πήρε πολλές συμμετοχές από τον Στέφανο Πέρκο και ξεδίπλωσε πτυχές του ταλέντου του. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός τον πήρε μαζί του και στα Φάρσαλα, δίνοντάς του κι εκεί χρόνο συμμετοχής, πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον Χάρη Φόρο, ο οποίος όπως προαναφέραμε τον αξιοποίησε πολύ καλά.