Συνέβαλε σημαντική στην πορεία «τρένου» που κατέγραψε η ομάδα προς την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, με την εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών να φέρνει λογικά τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Φώτης Στυλίδης, θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Πατρών, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τον Έσπερο και επιλέγοντας να συνεχίσει με την ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη στα δύσκολα «μονοπάτια» της τρίτης της τάξει κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μέλος της οικογένειας του Έσπερου ΑΟΠΑ παραμένει ο Φώτης Στυλίδης. Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε με τη διοίκηση και θα ενισχύσει και τη νέα περίοδο την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

Ο ίδιος, πάντως, δεν έκρυψε το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε… ιδιαίτερη σκέψη για να δεχθεί την πρόταση της διοίκησης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί πέρυσι τέτοια εποχή οι άνθρωποι της διοίκησης και συγκεκριμένα ο κ. Μαρλαφέκας και ο κ. Ροκανάς μου είχαν πει κάποια πράγματα για την ομάδα και υλοποιήθηκαν στο 100%. Θεωρώ ότι κάθε παίκτης θα ήθελε να είναι μέλος του Έσπερου ΑΟΠΑ. Προσωπικά, μου αρέσει να δουλεύω με έναν προπονητή όπως είναι ο κόουτς Κεσαπίδης, ο οποίος αφιερώνει πολλές ώρες στο γήπεδο και έχει τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου».

Παράλληλα, πρόσθεσε τα εξής, αναφερόμενος στους στόχους του συλλόγου: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένους στόχους. Όμως, σίγουρα θέλουμε να έχουμε σταθερά ανοδική πορεία και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Από την άλλη, αυτό που μπορούμε τώρα να ζητάμε και να ευχόμαστε για τη νέα χρονιά είναι να είμαστε όλοι υγιείς».