«Σταχυοφόρος» και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2022-2023) αναμένεται να παραμείνει ο Στέλιος Παπαφλωράτος, ο οποίος ανανέωσε την κοινή του συνεργασία με τον Πανελευσινιακό -όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα το πρωί της Δευτέρας (20/6).

Μιλάμε ουσιαστικά, για μια μεγάλη κίνηση εν όψει της νέας χρονιάς στη Β’ Εθνική, αφού ο ικανός άσος ήταν ένας εκ των κύριων διακριθέντων της ομάδας του μετρώντας περίπου 12 πόντους ανά βραδιά πέρυσι σε 23 αγώνες στον 1ο όμιλο της λίγκας.

Μέχρι στιγμής, ο Πανελευσινιακός έχει ανανεώσει την κοινή του πορεία με τους Βούλγαρη (προπονητής), Δενδρινό, Κατσανεβάκη, Ρεκουνιώτη και Κρασάκη, ενώ στην ομάδα έχουν φτάσει οι Μακρής και Μανωλάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Παπαφλωράτο για την αγωνιστική σεζόν 2022-23. Ο Στέλιος την περασμένη αγωνιστική σεζόν είχε μ.ο 11,6 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 23 αγώνες που συμμετείχε.

Ο ίδιος έκανε την παρακάτω δήλωση: “Για μένα η παραμονή στον Πανελευσινιακό ΑΟΚ ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Η αγάπη για την ομάδα και η επιθυμία του προπονητή και της διοίκησης να παραμείνω μου δίνουν κίνητρο να παρουσιάσω τον καλύτερό μου εαυτό στο παρκέ για να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς”.

Ευχόμαστε με την σειρά μας στον Στέλιο να είναι υγιής και επιτυχίες με το ΣΤΑΧΥ στο στήθος !!!».