Η πρώτη ήττα της φετινής σεζόν (από τον Φίλιππο Βέροιας) έφερε… συγκάτοικο (τον Ηρακλή) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για τον Αίαντα Ευόσμου. Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα το σοκ της εντός έδρας αποτυχίας και κόντρα στο Αιγάλεω να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Το έργο της ομάδας του Μπάμπη Δρακουλίδη μόνο εύκολο δεν είναι, όμως. Κι αυτό γιατί το “Σίτι” φημίζεται για τη δύναμη της έδρας του και την ικανότητά του να “λυγίζει” οποιονδήποτε αντίπαλο. Κι αν το παιχνίδι με τους “κυανόλευκους” δεν… αγχώνει τόσο πολύ τους ανθρώπους της ομάδας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή.

Πίεση δεν υπάρχει στον Εύoσμο. Το αντίθετο, η διοίκηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη παίκτες και προπονητικό τιμ και, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, δεν δείχνει να αποπροσανατολίζεται αφού στόχος εξακολουθεί να παραμένει η εύκολη εξασφάλιση της σωτηρίας.

Το αν θα τα καταφέρει δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε από τώρα, αλλά με την μέχρι τώρα εικόνα του, ο Αίας Ευόσμου δείχνει πως δύσκολα θα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αναφορικά με την παραμονή.