Συνιστά έκπληξη η είδηση, με την έννοια ότι ο Μπάμπης Καραμανλής είχε αποστασιοποιηθεί πλήρως από τα κοινά της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διέρρευσαν εσχάτως από το “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζεται να ηγηθεί συνδυασμού στις εκλογές της Ερασιτεχνικής κόντρα στους χρηματοδότες της μπασκετικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίου. Επικοινωνήσαμε με τον Καραμανλή, αλλά αποδείχθηκε “σφίγγα”! Ο “Ενωσίτης” παράγοντας (που πιστεύει ακράδαντα, με βάση παλαιότερες συζητήσεις μας στο όραμα Μελισσανίδη) ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις πληροφορίες.

Τι έγραψε το “aekvoice.gr”: “Σύμφωνα με τη ροή των εξελίξεων ενόψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τα πάντα έδειχναν ότι θα υπήρχε μόνο ένα ψηφοδέλτιο: Αυτό με επικεφαλής τους Κοτσάτο-Αλεξίου, το οποίο έχει την απόλυτη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Την επιθυμία να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο είχαν και οι Συναδινός-Πιλάλης ωστόσο μετά τη …λαϊκή απαίτηση κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για το αν ο συνδυασμός στον οποίο συμμετέχουν αρκετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -που έχει αντιρρήσεις για τον τρόπο της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια- θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές.

Από εκεί και πέρα εμφανίστηκε και ένα …άλλο ψηφοδέλτιο. Όπως διαρρέεται, επικεφαλής του συγκεκριμένου –τρίτου- συνδυασμού θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής. Ο Καραμανλής ήταν ο τελευταίος πρόεδρος της μπασκετικής ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Α1 και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας εξαφανίστηκε από την “κιτρινόμαυρη” πραγματικότητα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο δεν έχουν οριστικοποιηθεί ενώ στόχος του θα είναι η ενίσχυση των τμημάτων της Ερασιτεχνικής.

Μάλιστα αναφέρεται ότι οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να του ξεκαθαρίσουν ότι συστρατεύονται μαζί του στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει οριστικά το ψηφοδέλτιο του Καραμανλή στις εκλογές του Σωματείου”.