Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι συνειδητοποίησαν στο Ψυχικό ότι “ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος”. Η διαιτησία του Κώστα Ζακεστίδη, o οποίος άλλαξε τρεις …Συνδέσμους (Θεσσαλονίκης, Αττικής και Νότιας Αττικής) σε μικρό χρονικό διάστημα, εξακολουθεί να βρίσκεται στην “ημερήσια διάταξη” των διοικούντων την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. 

Αποφασίστηκε, ωστόσο, “παύση πυρός”, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις. Διότι, σε ό,τι αφορά στις κινήσεις η διοίκηση εξετάζει όλες τις περιπτώσεις πριν να προβεί σε διαμαρτυρία προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” που δεν είναι γενικότερα ικανοποιημένοι από την διαιτησία φέτος, κυρίως επειδή “δεν προστατεύονται” οι παίκτες της ΑΕΚ από την αμυντική λειτουργία των αντιπάλων, που ενίοτε ξεπερνά τα εσκαμμένα, θέλουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν την επένδυση τριετίας. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να “μεταλλαχθούν”.

Πρόδηλο είναι, ότι από τη στιγμή, που ο προεδρεύων την διοικούσα επιτροπή, Αλέξης Αλεξίου, “βγήκε από τα ρούχα” του για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια παραγοντικής παρουσίας του στο μπάσκετ, κάτι συνέβη. “Σφυρίξτε το δίκιο…”, φώναξε και στη διάρκεια του ματς,  προς τους διαιτητές ο (συνήθως μειλίχιος) Αλεξίου, με την ΑΕΚ να προηγείται ακόμη στο σκορ.

Τι θα καταφέρουν ο “Ενωσίτης” παράγοντας και οι συνεργάτες του είναι άλλο θέμα. Μόνο, που το κομμάτι διαιτησία είναι το ένα ζητούμενο. Το άλλο ζητούμενο αφορά στην ομάδα και στην ανάγκη από μέρους της τεχνικής ηγεσίας και των στελεχών της ΑΕΚ να διαχειριστούν την πρώτη ήττα, μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σε λίγη ώρα στις προπονήσεις…