Ο Μανδραϊκός θα αγωνίζεται του χρόνου στη Β’ Εθνική, όχι όμως με τον άνθρωπο που τον οδήγησε ως εκεί, τον Γιάννη Γρίβα.

Ο Έλληνας τεχνικός που βρισκόταν στο “τιμόνι” του Μανδραϊκού για έξι χρόνια, οδηγώντας την από τη Β’ ΕΣΚΑΝΑ στη Β’ Εθνική, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Το γεγονός αυτό, γνωστοποίησε, μέσω επίσημης ανακοίνωσής του, ο ίδιος ο Γρίβας ευχαριστώντας τον πρόεδρο, Μελέτη Παπανικολάου, και όλους τους συντελεστές της ομάδας, ευχόμενος παράλληλα ό,τι καλύτερο από εδώ και στο εξής για τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από έξι χρόνια ως head coach στην ομάδα του Μανδραϊκού έφτασε να ολοκληρώσουμε έναν απόλυτα επιτυχημένο κύκλο. Από τα γήπεδα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ φτάσαμε στη Β’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου κι αυτό ήταν προϊόν σκληρής δουλειάς που συνδυάστηκε με μπόλικο μεράκι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Μέλετη Παπανικολάου, όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε και τον κόσμο που συμπαραστάθηκε με θέρμη στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Το γεγονός ότι αποχωρώ δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι ένας φίλαθλος του Μανδραϊκού. Εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό στην ομάδα και τα όσα πετύχαμε μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια να είναι απλά η βάση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».