Σε τέσσερις σημαντικές προσθήκες με εμπειρία και ποιότητα έφτασε το Πευκοχώρι, με τους αναγνώστες του basketblog.gr να έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν αποκλειστικά τις τρεις από αυτές.

Η αρχή έγινε με τον Αλέξη Μαυρίδη για τον οποίο σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ μας στις 7/7 (Πήρε Μαυρίδη το Πευκοχώρι), για να ακολουθήσει ο Κώστας Στάυρου , με basketblog.gr να σας ενημερώνει για τον πρώην παίκτη τις Λιβαδειάς την ίδια ημέρα (Προς Πευκοχώρι ο Σταύρου). Σε σημερινό (29/7) μας ρεπορτάζ σας αναφέραμε για την προσθήκη του Γιάννη Μητσάκη (Προς Πευκοχώρι ο Μητσάκης), ενώ αποκτήθηκε και ο Μπάμπης Μουρατίδης που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και να καλοσωρίσουμε στον σύλλογο τους κάτωθι αθλητές: Αλέξη Μαυρίδη με ύψος 1,93 (pf-c) που κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζοταν στον Αίαντα Ευόσμου, τον Μπάμπη Μουρατίδη με ύψος 1,90(sg) που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή, τον Μητσάκη Γιάννη με ύψος 1,85 (pg) που αγωνιζόταν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τον Κώστα Σταύρου με ύψος 1,96 (sg-sf) που αγωνιζόταν στην Λιβαδειά.