Ο Ιωνικός Νικαίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή (29/1) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Πλάτωνα.

Μεταξύ άλλων τιμήθηκε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Μιχάλης Κακιούζης, που βέβαια ξεκίνησε το μπάσκετ από έναν άλλον Ιωνικό (ΝΦ), ενώ το παρών έδωσαν αρκετές προσωπικότητες του χώρου, καθώς και παλαίμαχοι αθλητές.

 

Η ενημέρωση των Νικαιωτών:

«Πραγματική γιορτή του μπάσκετ έλαβε χώρα, την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα, όπου το Tμήμα μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί αθλητές του Ιωνικού Ν., από τις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών του Συλλόγου, και αρκετοί από τους γονείς τους, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νικαίας- Ρέντη, κ. Γ. Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Ι. Μπακατσέλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, κ. Ε. Λυμπεράτος ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, κ. Ι. Μακρής, αρκετοί παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές της Ομάδας του Iωνικού, και εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού RANGERS .

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στη γιορτή «αγκάλιασε» με πολύ ζεστό χειροκρότημα τη βράβευση της προσφοράς στον αθλητισμό. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν:

– για την προσφορά του σε Εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μιχάλης Κακιούζης,

– για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ, στην πόλη της Νίκαιας και στον Ιωνικό ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής κ. Βύρωνας Κρίθαρης,

– για την προσφορά του ως Αθλητής του Ιωνικού ο οποίος συνέχισε να προσφέρει και ως Πρόεδρος ο κ. Γιάννης Γουργιώτης,

Επιβραβεύθηκε επίσης η προσπάθειας των κοριτσιών και αγοριών των Ακαδημιών του Ιωνικού να συνδυάσουν την σχολική και αθλητική πρόοδο μέσω της βράβευσης των αθλητών και των αθλητριών που πέτυχαν την είσοδό τους σε ΑΕΙ – ΤΕΙ, ενώ έγιναν και απονομές στους διακριθέντες στα αγωνιστικά παιχνίδια του Τουρνουά Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Ομάδα του Ιωνικού.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα και τη βράβευση, για τη συμπαράσταση στη φετινή προσπάθεια του μπασκετικού Ιωνικού, του Χρυσού Χορηγού Barista Brothers.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ionikos ekdilosi

ionikos ekdilosi 2