H AEK θέλει τον Δήμο Ντικούδη και δεν το κρύβει. Η απόφαση στην προχθεσινοβραδινή “σύσκεψη κορυφής” ήταν ομόφωνη.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα ήθελε να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της ομάδας, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αλλά δίπλα του στον πάγκο, ενδεχομένως να κάθεται. Οι διοικούντες το Τμήμα Μπάσκετ, όπως γράψαμε και χθες, επιθυμούν να τον αξιοποιήσουν σε κάποιο υψηλό πόστο. Ο τίτλος και οι αρμοδιότητες είναι ένα θέμα, που διερευνάται. Είναι όμως το μείζον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντικούδης (με τα δεκάδες εύσημα και την περπατησιά πρωταθλητή στην ΑΕΚ) βλέπει θετικά την προοπτική επιστροφής του, αλλά προς το παρόν δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση. Επιπλέον, θα ακούσει, θα συζητήσει και αναλόγως θα αποφασίσει. Οι επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και ώρες, είναι καθοριστικές, αφού η διοίκηση προσδοκά να κλείσει όσο πιο γρήγορα με το στελεχιακό δυναμικό στο Τμήμα Μπάσκετ.

Βεβαίως, κάποιες αρμοδιότητες θα καθορισθούν και με βάση τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αφού επίκεινται εκλογές. Οι Κοτσάτος – Αλεξίου αναλαμβάνουν, πιθανότατα, το τιμόνι του συλλόγου, γεγονός που αυξάνει τον “όγκο δουλειάς τους”, αλλά και απαιτεί προσεκτικές κινήσεις από μέρους τους με τοποθέτηση των καταλληλότερων στα διάφορα πόστα της “Μάνας ΑΕΚ“.