Το Αγρίνιο ξεκίνησε με φόρα τη νέα σεζόν και ήδη μετράει «δυο στα δυο». Ο παίκτης της ομάδας Κωνσταντίνος Τασόπουλος τόνισε όμως, ότι αυτό δεν λέει κάτι και αυτό που είναι σημαντικό είναι η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Ο Τασόπουλος τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι πλέον στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας την Κυριακή (17:00) και το Αγρίνιο θέλει πάση θυσία να πάρει και αυτή τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τασόπουλος:

Για τις δυο νίκες στο ξεκίνημα και την συνέχεια αρχής γενομένης από το ματς με τον Εσπερο Λαμίας: «Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν δύσκολο. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι. Τα καταφέραμε. Κερδίσαμε. Εχουμε δύο νίκες. Δεν σημαίνει κάτι. Συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Λαμία και πάμε να το παρουμε».

Για τον στόχο να παραμείνει μην υπάρχουν απώλειες μέσα στο Αγρίνιο: «Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη σε όλα τα παιχνίδια, γιατί έχει φανεί ότι όταν κρατάς την έδρα σου αλώβητη είναι πιο εύκολο να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Θέλουμε την Κυριακή να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο».

Για την εικόνα του Εσπέρου Λαμίας: «Η Λαμία είναι μια καλή ομάδα, δεν σημαίνει κάτι ότι στα δυο πρώτα παιχνίδια είχε διαφορετική εικόνα. Θα έρθει εδώ να παλέψει το παιχνίδι και πρέπει και μεις να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα: «Θα είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα Ολες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε και εντός και εκτός. Ελπίζω σαν ομάδα τον στόχο που έχουμε θέσει να καταφέρουμε να τον πετύχουμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε όλοι μαζί».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα Ο κόσμος μας δίνει ώθηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ετσι και την Κυριακή στις 17:00 θέλουμε να τον προσκαλέσουμε στο ΔΑΚ Αγρινίου να έρθει και να το γεμίσει και να βοηθήσει να πετύχουμε μια ακόμα νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας»

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ