Ο Λάρι Τασόπουλος, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Ιωνικού Νικαίας Με τον Χολαργό και τόνισε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, πως το «κλειδί» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου θα είναι η απόδοσή τους στον αμυντικό τομέα.

Αναλυτικά:

«Το τελευταίο διάστημα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό αποτυπώνεται στις τρεις σερί νίκες που έχουμε κάνει με τον Εργοτέλη, τον Πανελευσινιακό και την Ένωση Ιλίου. Ο Χολαργός είναι δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να τα καταφέρουμε. Η άμυνά μας θα είναι το «κλειδί» για να φθάσουμε στη νίκη. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που μας δίνει δύναμη σε κάθε ματς, και παίζοντας δυνατά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό υλοποιώντας τις οδηγίες του προπονητή μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ιωνικού Νικαίας, ο οποίος έχει όλους τους  παίκτες του στη διάθεσή του. Οι προπονήσεις τους συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό και υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία, σε όλη την ομάδα, πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο, ώστε να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της κατάταξης.