Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την Κυριακή που μας πέρασε ήταν παιχνίδι δύσκολο, το ξέραμε εξαρχής. Δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε, να κάνουμε το 4/4. Αυτά έχει ο αθλητισμός, συνεχίζουμε. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι με τον Φαίακα. Είναι μια καλή ομάδα, θα έρθει εδώ να παλέψει το παιχνίδι και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Πρέπει εμείς να είμαστε 100% έτοιμοι, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα». 

 Για το αν θεωρεί πως έχουν περισσότερο κίνητρο καθώς προέρχονται από την πρώτη ήττα της χρονιάς: «Ναι σίγουρα, παίζουμε και μέσα στην έδρα μας και έχουμε παραπάνω κίνητρο. Θα είναι ο κόσμος εδώ, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όπως είπα πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 Για το πρωτάθλημα και τις εκπλήξεις που υπάρχουν: «Σίγουρα όπως είχα ξαναπεί, το πρωτάθλημα είναι αλλοπρόσαλλο, υπάρχουν πολλά περίεργα αποτελέσματα. Θα πρέπει να είσαι 100% έτοιμος για να μπορέσεις να κερδίσεις τα παιχνίδια. Έτσι και τώρα, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά όπως κάνουμε και μέσα στη βδομάδα ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι». 

 Για το αν πιστεύει πως ο Φαίακας θα βρεθεί αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και αν η νίκη θα σημαίνει κάτι παραπάνω από 2 βαθμούς: «Είναι αρκετά νωρίς για να πούμε ποιος θα είναι ψηλά ποιος χαμηλά. Μόλις στην 5η αγωνιστική είμαστε και ο Φαίακας είναι μια καλή ομάδα. Το θέμα είναι να το δείξει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όχι μόνο τώρα στην αρχή και να έχει διάρκεια. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% από την μεριά μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».