O Iωνικός Νικαίας μετά την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στο Έσπερο ΑΟΠΑ, προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής(8/11) με τη Νίκη Αμαρουσίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο σέντερ των Νικαιωτών, Λάρι Τασόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στάθηκε στην βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στη νίκη με τον Έσπερο, ενώ παράλληλα τόνισε πως πλέον η ομάδα, μετά τις διαδοχικές ανεμετρήσεις που χρειάστηκε να δώσει, έχει την δυνατότητα να προετοιμάζεται καλύτερα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ο 33χρονος παίκτης χαρακτήρισε σημείο-κλειδί την αμυντική λειτουργία του Ιωνικού.

Αναλυτικά οσα δήλωσε:

“Πετύχαμε μια σημαντική νίκη επί του Έσπερου, μετά την ήττα που κάναμε με τον Πανελευσινιακό και δείχνουμε κάθε ημέρα που περνάει ένα βελτιωμένο αγωνιστικά πρόσωπο. Πλέον παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί με αυτό τον τρόπο έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε καλά για τον κάθε αντίπαλο που συναντάμε. Η Νίκη Αμαρουσίου δεν είναι εύκολος αντίπαλος, πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για τη νίκη, ελέγχοντας τον ρυθμό και τα ριμπάουντ”.