Ο Πανελευσινιακός μπορεί να κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη του την περασμένη Τετάρτη κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου, όμως το απόγευμα της Κυριακής δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΚΑΟ Κορίνθου και ηττήθηκε με 68-66. Η ομάδα του Λευτέρη Τσαουσίδη πάλεψε μέχρι τέλους έναν αγώνα που κάποια στιγμή φαινόταν χαμένος και θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη αν είχε ευστοχήσει στο buzzer beater τρίποντο ο Χριστόφορος Κελαϊδής.

Ο Λευτέρης Τσαουσίδης προσπαθεί φυσικά να κρατήσει και τα θετικά από τον τελευταίο αγώνα που δεν είναι άλλο από την αντίδραση των παικτών του στο παρκέ και το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας παρά τις απουσίες των Αβραμίδη και Τζιάλλα που θεωρούνται ουσιαστικά οι δύο πυλώνες του φετινού ρόστερ. Ειδικά η περίπτωση του αρχηγού της ομάδας είναι και αυτή που έχει προβληματίσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, η οποία σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος έχει φέρει το κακό σερί.

Στα θετικά επίσης συγκαταλέγεται και η άνοδος του Αριστοτέλη Στέφου, με τον παόυερ φόργουορντ/σέντερ να πετυχαίνει στα τελευταία δύο παιχνίδια πάνω από 25 πόντους και να αποτελεί την αιχμή του δόρατος επιθετικά για τους «σταχυοφόρους». Από κοντά ακολουθούν και ο Ζούμπος με τον Κελαϊδή με τους δύο νεαρούς γκαρντ να προσπαθούν να καλύψουν το κενό του Αβραμίδη, όμως παράλληλα περιμένουν και την επιστροφή του ώστε να αναλάβουν περισσότερο εκτελεστικό ρόλο.

Πλέον στην ομάδα της Δυτικής Αττικής περιμένουν να σταματήσει η… κακοδαιμονία των τραυματισμών και να προπονηθούν όλοι μαζί ώστε να δείξει η ομάδα το θετικό της πρόσωπο στο παρκέ και να πάρει τα απαιτούμενα αποτελέσματα.